VIZIUNE

“10 000 000 de cesti de cafea lunar”

Nu exista nimic mai placut decat ceașcă de cafea fierbinte pentru a vă ajuta să începeți ziua.Noi știm cum să preparam o ceașcă mare de cafea prin intermediul automatelor  noastre,concepute pentru a vă oferi o experiență nouă de fiecare dată. Mașinile noastre sunt ușor de utilizat și sunt calibrate special pentru a asigura cantitatea necesara de apa, temperatura si amestec de fiecare dată. Automatele noastre de cafea oferă o gamă largă de amestecuri de cafea pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastră.

Parteneriatul cu producatorul de cafea JACOBS DOUWE EGBERTS ne ofera posibilitatea sa oferim clientilor nostri cele mai bune amestecuri de cafea la nivel mondial.

MISIUNE:

Suntem o echipa formata din oameni de success,care punem pe primul plan calitatea muncii pe care o depunem pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii.

Impreuna cu clientii nostri o sa atingem obiectivele marete cu beneficii pentru ambele parti.

Mai mult o familie decat un colectiv,doar impreuna putem imulti puterea si rezultatele.

small3
small2

VALORI:

Integritate - Spunem adevarul si facem mai mult decat promitem,ne recunoastem greselile pentru a nu le repeta

Echilibru - Suntem persoane echilibrate,nu neglijam aspectele familiale,spirituale,sociale si fizice,care sunt la fel de importante ca cele intelectuale si materiale.

Succes - Dam 100% in tot ce facem,vrem sa asiguram linistea clientilor nostri atunci cand apeleaza la serviciile noastre.

 

Inovatie - suntem deschisi schimbarilor si incercam sa imbunatatim in permanenta serviciile si produsele noastre

Lucru in echipa - O echipa atinge mult mai usor tintele propuse decat o singura pesoana,de aceia noi lucram intodeauna impreuna cu colegii si partenerii nostri

Atitudine – manifestam o atitudine pozitiva, corecta si individuala fata de activitate, clienti si noi insine.

small1